Bestil en lækker snackbox til din virksomhed

Ønsker du forkæle dine medarbejdere i løbet af en lang arbejdsuge, kan du hos NakedNatureBox bestille en månedlig levering med lækre snacks til din virksomhed.
Vores snacks giver dine medarbejdere det nødvendige boost når sukkertrængen melder sin ankomst ud på eftermiddagen.

Sådan fungerer det:

  1. Du bestiller en snackbox, som passer til din virksomhed.
  2. NakedNatureBox sammensætter en snackbox, som indeholder en bred vifte af lækre snacks, som kan indeholde både rawbars, chips, cookies, vingummi, lakrids og chokolade.
  3. Vi leverer din snackbox direkte til døren og sender automatisk en ny snackbox med nye og spændende snacks den efterfølgende måned.

Forkæl dine medarbejdere allerede i dag og bestil din snackbox.

Bestil Snackbox til din Virksomhed

Følg os på instagram!

Instagram did not return a 200.

SKAL DU HOLDE ET EVENT?

Skal du holde et event og vil servere noget lækkert for dine gæster? Så kontakt os! Vi sørger for at du får vores lækre snacks serveret på en flot og indbydende måde til dine gæster!

Kontakt os i dag

+45 4274 2075

admin@nakednaturebox.dk

Forkæl dit personale

Du kan også bestille gaver til dit personale hos NakedNatureBox. Forær en snackbox fyldt med lækre snacks som f.eks. julegaver eller præmier. Har I en større stab kan I kontakte os, så finder vi en god pris til jer!

Bestil her

Skal vi finde en god pris til dig?

Består din virksomhed af mere end 10 medarbejdere, er vi klar til at skræddersy en god løsning til jer, både på gaver eller fast abonnement. Kontakt os, så vi kan lave en aftale der passer til jeres behov.

+ 45 4274 2075